vacature gohammerhead chauffeur

WIE ZIJN WIJ?

GoHammerhead is een gevestigde en betrouwbare naam op het gebied van hoogwaardig personenvervoer. Wij verlenen onze diensten tijdens uiteenlopende prestigieuze evenementen over de hele wereld. Zo zijn wij de afgelopen jaren bij alle Formule 1 evenementen aanwezig geweest. Onze opdrachtgevers bestaan uit voornamelijk multinationals, die louter het beste verwachten als het gaat om personenvervoer. GoHammerhead onderscheidt zich door deze verwachtingen te overtreffen.

WAT JIJ GAAT DOEN

Als GoHammerhead chauffeur ben je mede verantwoordelijk voor het vloeiend verlopen van het vervoer van onze gasten tijdens internationale evenementen. Samen met jouw team streef je naar een perfecte uitvoering van het vervoerschema, met alle service die daar bij hoort. Je gasten zullen zich jou na het evenement herinneren als een echte professional die hospitality tot de perfectie aanvoelt. Je bent een control freak in de positieve zin van het woord. Dit komt omdat jij niets aan het toeval over laat en je daarom alles tot in de puntjes hebt voorbereid om elk risico uit te kunnen sluiten. Zo is je auto altijd tip top in orde en kun je in elke omgeving de beste routeopties kiezen. Je laat de communicatie met je gasten soepel verlopen en je beheerst de Engelse taal vloeiend.

 
gohammerhead chauffeur

HOE JE DIT AANPAKT

- Je gebruikt je uitstekende sociale- en communicatie vaardigheden (Nederlandse en Engelse taal). Je weet hoe te communiceren met gasten op verschillende gespreksniveaus en voelt aan hoe je de gast het beste kunt helpen dankzij je hospitality skills. Je kunt antwoord geven op zoveel mogelijke uiteenlopende vragen en je gaat discreet om met de informatie die je te horen krijgt.

- Je stelt je op als een teamspeler en vindt het leuk om te werken in een team van jonge mensen met verschillende achtergronden. Je levert een positieve bijdrage aan het team en zorgt er voor dat iedereen tot zijn recht komt voor een optimaal resultaat. Te allen tijde stel jij je proactief op en help je collega’s waar nodig.

- Je bent oplossingsgericht ingesteld. Je gebruikt je creativiteit en je blijft bewust van het grote geheel om problemen op te lossen. Hiervoor ben je stressbestendig, kun je snel schakelen en kun je omgaan met werkdruk.

- Het besturen van een auto is voor jou een tweede natuur. Je kunt veilig, vlot en soepel rijden zodat je gasten in de auto niet merken dat ze vervoerd worden. Je bent bereid extra rijvaardigheden aan te leren.

- Je kunt omgaan met onregelmatige werktijden en langdurige reizen. Ondanks lange dagen kun je scherp blijven en presteren.

WIJ VRAGEN

- HBO of WO werk- en denkniveau;

- Uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden;

- Flexibele beschikbaarheid;

- Minimaal 23 jaar;

- In het bezit van een rijbewijs;

- Je hebt minimaal vijf jaar rijervaring;

WIJ BIEDEN

- Een vast bedrag per evenement afhankelijk van het aantal gewerkte dagen;

- GoHammerhead vergoedt de reiskosten, overnachtingskosten en ontbijt;

- Goede werksfeer en leuke collega’s op locaties overal ter wereld;

- Doorgroeimogelijkheden in een aansprekend werkveld;

- Unieke ervaringen bij prestigieuze evenementen wereldwijd.

ghh

Ben je na het lezen van bovenstaande vacature geïnteresseerd, dan ziet GoHammerhead jouw sollicitatie graag tegemoet! Mail je motivatie en je CV in het Engels, inclusief een foto van jezelf, voor 21 januari 2019, naar janhenk@gohammerhead.com en je hoort spoedig van ons. Past deze vacature niet bij jou, maar ken en gun je deze unieke kans wel aan een van je vrienden die in het GoHammerhead team past? Ook dit horen wij graag!

 
CONTACT
 

Global service

info@gohammerhead.com

SOCIAL MEDIA

Get to know us better on
social media.

GoHammerhead Facebook GoHammerhead LinkedIn Instagram

Call me Back

Close