Terug naar vacatureoverzicht

vacature coordinator klein

VACATURE VOOR (JUNIOR) COÖRDINATOR

Wij zoeken meerdere mensen: werkenden - studerenden - zzp'ers

WIE ZIJN WIJ?

GoHammerhead is een gevestigde en betrouwbare naam voor hoogwaardig personenvervoer. Wij verlenen onze diensten tijdens uiteenlopende prestigieuze evenementen over de hele wereld. Zo zijn wij actief bij alle Formule 1 evenementen. Onze klanten zijn hoge standaarden gewend als het om vervoer gaat. Wij onderscheiden ons door de verwachtingen van klanten te overtreffen.

Wij bieden een topservice, variërend van een luxe personenauto voor één gast, tot busvervoer voor groepen van honderden mensen. Die topservice wordt verzorgd door onze teamleden, die overal ter wereld samenwerken met lokale vervoerders en/of eigen chauffeurs. Het team is een mix van vaste krachten en oproepkrachten die het werk combineren met een andere baan, studie of een eigen bedrijf. Wij groeien en daarom willen wij ons team versterken.

vacature gohammerhead coordinator

WELKOM IN ONS TEAM

Je begint bij ons altijd als junior, ongeacht je leeftijd en ervaring. Je eerste evenement is een combinatie van eigen taken en verantwoordelijkheden met coaching door collega's. Je wordt deels in het diepe gegooid zodat je ervaart wat er allemaal bij komt kijken. Daarnaast kan je laten zien wat je in je mars hebt en ontdekken waar je het verschil kan maken. Je kan doorgroeien naar functies met meer verantwoordelijkheden. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie.

Bij GoHammerhead is geen dag hetzelfde. De werkzaamheden, de locaties, de samenstelling van je team en de lengte van de werkdagen zijn zo voorspelbaar als het Nederlandse weer. De ene keer ben je voor een zakelijk event in Zwitserland, de andere keer bij de Grand Prix van Abu Dhabi. Daarom moet je snel schakelen in een constant veranderende omgeving. Je bent multi-inzetbaar, vol energie en hebt bovenal een gezond stel hersens.

De functie van junior coördinator kent uiteenlopende werkzaamheden, zoals:

- Je bespreekt reis- en routeschema’s met collega’s en klanten en adviseert over uitvoering van de transfers;

- Je ontvangt mensen op luchthavens, hotels en event venues en begeleidt ze naar hun verdere transport;

- Je stuurt een team van lokale chauffeurs aan (bussen, auto’s) of je coördineert onze eigen GoHammerhead chauffeurs;

- Je controleert voertuigen op netheid en helpt met het aanbrengen van branding;

- Je ondersteunt de event manager bij de algemene organisatie ter plaatse.

ghh co

HOE PAK JE HET AAN?

Je bent positief ingesteld en bij alles het vriendelijke en vrolijke gezicht van GoHammerhead.

Je gebruikt je sociale en communicatieve vaardigheden (Nederlandse en Engelse taal). Je weet om te gaan met gasten op verschillende gespreksniveaus en je voelt aan hoe je de gast het beste kunt helpen dankzij je hospitality skills. Je kunt antwoord geven op uiteenlopende vragen en je gaat discreet om met de informatie die je te horen krijgt.

Je stelt je op als een teamspeler en vindt het leuk om te werken in een team van jonge mensen met verschillende achtergronden. Je levert een positieve bijdrage en zorgt ervoor dat iedereen tot zijn recht komt voor een optimaal resultaat. Te allen tijde stel jij je proactief op en help je collega’s waar nodig.

Je bent oplossingsgericht. Je gebruikt je creativiteit en je blijft bewust van het grote geheel om problemen op te lossen. Hiervoor ben je stressbestendig, kun je snel schakelen en kun je omgaan met werkdruk.

Je kunt omgaan met onregelmatige werktijden en langdurige reizen. Ondanks lange dagen kun je scherp blijven en presteren, omdat je intrinsiek gemotiveerd bent jouw klanten de best mogelijke service te verlenen.

coordinator

OPLEIDING EN ERVARING

Wij vragen hbo/wo werk- en denkniveau. Het maakt geen verschil of je nog studeert of reeds een diploma hebt. In welke richting je de studie doet of afgerond hebt, is ook niet van belang. Onze teamleden hebben verschillende achtergronden, van techneuten tot economen. 

Ervaring in hospitality is niet nodig, maar heeft uiteraard wel een voordeel. Het belangrijkste vinden wij dat je een aanpakker bent die overzicht houdt; dat je goed kan communiceren met klanten en collega's; dat service verlenen een intrinsieke eigenschap van je is. 

OVERIGE VOORWAARDEN

- Flexibele beschikbaarheid;

- Minimaal 22 jaar;

- In het bezit van rijbewijs B.

WIJ BIEDEN

- Een vast bedrag per evenement afhankelijk van het aantal gewerkte dagen;

- Doorgroeimogelijkheden in ons groeiende bedrijf;

- Een fantastische werksfeer en leuke collega’s op locaties overal ter wereld;

- Unieke ervaringen bij prestigieuze evenementen wereldwijd;

- De mogelijkheid om je werk te combineren met je eigen vakantieplannen;

- een perfecte combinatie met een andere baan of studie; je kan ook als freelancer/zzp'er bij ons aan de slag.

ghhco

Werken voor GoHammerhead zal beginnen op oproepbasis: je stelt je beschikbaar voor die events die in jouw agenda passen. Per project stellen wij een team samen op basis van opgegeven beschikbaarheid en voorkeuren van onze klant. Het is fijn als jij veel en flexibel beschikbaar bent, maar je bent ook zeer welkom als je maar tijd hebt voor zo'n drie projecten per jaar. Gemiddeld ben je per project zeven dagen op locatie, maar er zijn ook kortere programma's.

Ben je na het lezen van bovenstaande vacature geïnteresseerd, dan ziet GoHammerhead jouw sollicitatie graag tegemoet! Mail je motivatie en je CV in het Engels inclusief een foto van jezelf naar janhenk@gohammerhead.com en je hoort spoedig van ons.

Past deze vacature niet bij jou, maar ken en gun je deze unieke kans wel aan een van je vrienden die in het GoHammerhead team past? Ook dit horen wij graag!

Terug naar vacatureoverzicht

 
CONTACT
 

Global service

info@gohammerhead.com

SOCIAL MEDIA

Get to know us better on
social media.

GoHammerhead Facebook GoHammerhead LinkedIn Instagram

Call me Back